ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΉ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ OEPOCH

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

oepoch industrial technology Ποιοτικός έλεγχος

QC Προφίλ

Topnotch εξοπλισμός κατεργασίας

 

Τα εργαλεία μηχανών κράτος--τέχνης, το επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρο, τα ρομπότ συγκόλλησης, οι αυτόματες γραμμές συνελεύσεων, ο ψεκάζοντας εξοπλισμός και τα υδραυλικά τμήματα υψηλής επίδοσης είναι η ισχυρή βάση υλικού για την ακρίβεια προϊόντων, την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα παραγωγής.

 

Προηγμένες εξεταστικές μέθοδοι

 

Εξοπλισμένοι με το περιεκτικότερο εργαστήριο επιθεώρησης, μπορούμε να διευθύνουμε τη δοκιμή πρώτων υλών, τη χημική δοκιμή απόδοσης μηχανικών δοκιμής, τη μη καταστρεπτική δοκιμή, τη δοκιμή κούρασης και άλλες ειδικές δοκιμές που απαιτούνται από τους πελάτες. Ο προηγμένος εξοπλισμός επιθεώρησης έχει επιτρέψει σε μας για να βελτιστοποιήσει, να σχεδιάσει, να κατασκευάσει, ανάπτυξη και να εξετάσει τα προϊόντα ο πελάτης ανατροφοδοτεί μας έχει οδηγήσει για να βελτιώσει συνεχώς το σχέδιο προϊόντων.

Επιστημονικό σύστημα διαχείρισης

 

Στην έρευνα και την ανάπτυξη προϊόντων, την παραγωγή και την επιθεώρηση, Hengli έχει θέσει υψηλός - πρότυπα ποιότητας, ασφάλειας και αξίας. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις ποιοτικής πιστοποίησης ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης και ταξινόμησης ISO9001 των εταιρειών όπως DNV, τα ABS, το BV και τη LR, Hengli έχει υιοθετήσει την επιστημονική διοικητική διαδικασία παραγωγής για τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο, και έχει αναπτύξει ένα πλήρες σύστημα εξασφάλισης ποιότητας για να εξασφαλίσει την ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων.

Στοιχεία επικοινωνίας
oepoch industrial technology

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. LV

Τηλ.:: 86-0512-66188286

Φαξ: 86-0512-66188285

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)